2012-12-12 07:59:32• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - A mai nap sok izgalmat tartogat az Ön számára

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha kevésnek találja a pénzét, el kell gondolkoznia az új kereseti forrásokon. Úgy érzi, hogy valamely munka, amit ajánlottak önnek méltóságán aluli. De lehet, hogy épp erre a tapasztalatra van szüksége a fejlődéséhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A mai nap sok izgalmat tartogathat az ön számára. Ezért nem baj, ha akár erején felül is vállal szerepet egy közéleti, vagy munkahelyi esemény megszervezésében. Valakivel épp most köthet ismeretséget, ami hasznára lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Féltékenység gyötörheti a szívét. Márpedig ez olyan érzelem, ami, ha nem kezeli, hosszabb távon még egészségügyi bajokat is okozhat. Inkább tisztázza a kedvesével a kétségeit, mintsem álmatlanul hánykolódjon miatta. De csak szép szóval!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha valamilyen hibát elkövetett a közelmúltban, legyen bátorsága azzal szembe is nézni. Még mindig jobb, mintha mások szembesítik vele. Persze, nem is minden tartozik másokra. De a legfontosabb úgyis az, hogy önmagának ne hazudjon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A kedélye ma meglehetősen hullámzó lesz. Nem kellene mindennek olyan nagy jelentőséget tulajdonítania. Bánjon óvatosabban a negatív megjegyzésekkel! Ha mások azt látják, hogy ön folyton fanyalog, a végén messziről kerülni fogják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bármihez nyúl, az lepotyog, széttörik, kigyullad, elszakad, megsérül. Jobb, ha inkább csak törhetetlen holmikat vesz a kezébe. De ne essen kétségbe: a szerelemben annál szerencsésebb lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ne akarjon maximalista lenni. Ha a kedvese nem is váltja be minden ígéretét, azért még eléggé a tenyerén hordozza önt. Segítsen neki abban, hogy hogyan lehetne még jobb. Talán csak nem tudja, mivel járhat a kedvében.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Valakivel szemben színt kellene vallania. Kertelés nélkül meg kellene mondania neki, hogy mire is számíthat a jövőben önnel kapcsolatban. Ha önnek csupán hízeleg a törleszkedése, de nincsenek hosszú távú tervei vele, ki kell mondania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A részletek és a boncolgatás érdeklik önt a mai napon. De csak akkor merüljön bele, ha aztán arra is képes, és türelme is van hozzá, hogy aztán össze is rakja. A kisrádió még csak hagyján. De ha valakit lelkileg szed darabokra…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma elérkezhet ahhoz a ponthoz, hogy egyszerre csak elege lesz mindenből. A munkájából leginkább. Különösen, ha valami olyasmit csinál, ami mélyen a szaktudása alatt van. Lehet, hogy ez kényszer. De akkor is keresnie kell a mást!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma megint kemény csatát kell vívnia a pozíciójáért, vagy a hitelképessége megőrzéséért. Az elmúlt szakmai vagy anyagi sikerei most már érvényüket vesztették. Teljesen új struktúrára, leosztásra számíthat. Bízzon a megérzéseiben

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egyre többet és többet akar kipréselni magából. Csakhogy ez lassan már az egészsége rovására megy. Hiába alszik délig, ha hajnalig dolgozik. Az álom is csak akkor üdítő, ha este tíz előtt lefekszik. Változtasson a rossz szokásain!

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: